Τρόποι Πληρωμής

Οι μέθοδοι πληρωμής είναι οι εξής:

Α. Αποστολή με ταχυμεταφορική – Γενική Ταχυδρομική

  • Αντικαταβολή για αποστολές ταχυμεταφοράς – Γενική Ταχυδρομική  (στο κόστος αποστολής προστίθεται και το κόστος αντικαταβολής δηλαδή σύνολο 7€ (5€ αποστολή, 2€ αντικαταβολή για δέματα έως 8 κιλά)
  • Καταβολή σε ταχυμεταφορική ( Γενική ταχυδρομική) μετρητών και παραλαβή και αποστολή από την Γενική ταχυδρομική σε εσάς
  • Κατάθεση σε τράπεζα (προκαταβολικά) σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή Εθνικής Τ.Ε. ή Αlpha bank

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Β. Αποστολή με Μεταφορική ΙΜΕ

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (προκαταβολικά) για αποστολές με μεταφορική Ι.Μ.Ε. ή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. αφού έχει καθοριστεί το αντίτιμο.

Γ. Παραλαβή από το κατάστημα

  • Μετρητά για αγορές με παραλαβή, από το κατάστημα.
  • Χρήση πιστωτικής κάρτας σε μηχάνημα i-POS στο κατάστημα

Δ. Δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass

ΓΕΝΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 600€ , που απαιτούν την προμήθεια «ειδικών» υλικών που δεν είναι σε στοκ σε όλην την απαιτούμενη ποσότητα (ποσότητα – είδος), απαιτείται η προκαταβολή του 30% της παραγγελίας σε Τραπεζικό λογαριασμό, και γραπτή επιβεβαίωση των υλικών που παραγγέλνονται. Τυχόν ακύρωση της παραγγελίας μετά την τιμολόγηση της παραγγελίας από τον προμηθευτή της www.ledin.grπρος την ledin, έχει ρήτρα την κατακράτηση της προκαταβολής. Ακύρωση πριν την τιμολόγηση τους στην www.ledin.gr δεν επιβαρύνει τον αγοραστή.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.