Τι Watt θα χρησιμοποιήσω σε κάθε δωμάτιο; Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ λάμπες φθορίου που είναι 16 σποτάκια, 16 λάμπες και 4 σποτάκια εξωτερικού χώρου.

Αν είστε ικανοποιημένος με την ένταση από το φώς που έχετε τώρα η αναλογία για λάμπες φθορισμού με λάμπες LED είναι τα μισά Watt στις λαμπες LED…

Αν είστε ικανοποιημένος με την ένταση από το φώς που έχετε τώρα η αναλογία για λάμπες φθορισμού με λάμπες LED είναι τα μισά Watt στις λαμπες LED. Δηλαδή εάν έχετε 6 ή 7 Watt τα 3 Watt είναι μια χαρά.

Τώρα με απλά λόγια στα σποτάκια GU10 (230Volt) μία καλή λύση είναι το http://www.ledin.gr/index.php?option=com_eshop&task=view&id=612&Itemid=60 που είναι το πιο διαδεδομένο (σε λευκό φώς η ζεστό -κίτρινο- ή φυσικό). Αν θέλετε πολύ φως τότε θα πάτε σε 5Watt http://www.ledin.gr/index.php?option=com_eshop&task=view&id=739&Itemid=60. Δείτε τι κούμπωμα έχει το σποτάκι από πίσω ή αν γράφει πόσα Volt είναι!

Τα προηγούμενα ισχύουν για 230Volt, αν έχετε μετασχηματιστή και τα σποτάκια είναι 12Volt τα πράγματα είναι σχεδόν ίδια στα Watt αλλά εκεί ξεκινάει από τα 4Watt τα σποτάκια και οι λάμπες είναι λίγο πιο ακριβές (κούμπωμα MR16).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *