Θέλω σποτάκι led με πολύ στενή δέσμη περίπου 10ο τι μπορώ να κάνω;

Τα σποτάκια λάμπες led που κυκλοφορούν έχουν γωνία φωτισμού έως 38-40ο, αυτές οι γωνίες μπορεί να είναι μεγάλες για ειδικές εφαρμογές

Τα σποτάκια λάμπες led που κυκλοφορούν έχουν γωνία φωτισμού έως 38-40ο, αυτές οι γωνίες μπορεί να είναι μεγάλες για ειδικές εφαρμογές φωτισμού κυρίως αρχιτεκτονικού, εκεί οι λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν είναι 1) αν υπάρχει ήδη το φωτιστικό να μπεί λαμπα led με μία μονή πηγή φωτός ( να μην έχει φως από 3 λεντάκια) αρκετών Watt φωτισμού π.χ. 6-7Watt και να κοπεί κάποιο σκληρό χαρτόνι ή πλαστικό αδιαφανές PVC που να έχει ένα στενό παράθυρο για να αφήνει στενή δέσμη φωτός να περνάει από αυτό. Αυτό το καπάκι θα πιαστεί με το έλασμα πάνω από την λαμπα led. προσοχή αυτή η εφαρμογή μπορεί να γίνει μόνο σε λάμπα led, γιατί οι λαμπες πυράκτωσης ή οι λαμπες αλογόνου παράγουν πολύ μεγάλη θερμότητα και είναι σίγουρο ότι το παραπέτασμα θα αναφλεγεί.
2) Υπάρχει πλέον φωτιστικό με μεταβαλλόμενα «φτερά» που κόβουν ή ανοίγουν τις μοίρες φωτισμού του φωτός, που κάνει και για εξωτερικούς χώρους code φωτιστικά beam adjustable led 7078 έως 7080, 7087-7089.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *